CURSURI


Proiect legislativ
Conform Standardului Roman SR EN 15733 “Servicii ale agentilor imobiliari. Cerinte referitoare la prestarea serviciilor agentilor imobiliari” aprobat de ASRO – Asociatia de Standardizare din Romania in iunie 2010, pe piata imobiliara din Romania vor activa numai agenti imobiliari profesionisti.

Conform noilor proiecte legislative privind statutul agentilor imobiliari, perfectionarea in acest domeniu a devenit o obligatorie.
Daca doriti sa deschideti o agentie imobiliart sau dact activati deja in domeniul imobiliar, conform Standardului Roman SR EN 15733 veti fi obligati sa urmati si sa absolviti atat dumneavoastra cat si personalul agentiei un curs de PERFECTIONARE in acest domeniu.

CERTIFICARI
cursuri-agenti-imobiliariToate cursurile de formare organizate de UNAI – Uniunea Nationala a Agentiilor imobiliare in colaborare cu Centrul de Evaluare, Consultanta si Afaceri – CECA, in calitate de furnizor de formare profesionala sunt autorizate Consiuluil Nationala de Formare profesionala a Adultilor – CNFPA.

Centrul de Evaluare, Consultanta si Afaceri (CECA) – in calitate de formator, detine autorizatiile: seria BC, nr.384/12.06.2008, nr.1045/01.10.2014 si seria BC, nr.555/ 18.09.2009 , eliberate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor pentru organizarea urmatoarelor cursuri:

  • curs in profesia de AGENT IMOBILIAR – de INITIERE (nivelul I) cod 3334.0.1
  • curs in profesia de  AGENT IMOBILIAR – de CALIFICARE (nivelul III) cod 3413.3.1
  • curs in profesia de ADMINISTRATOR IMOBILE cod 5121.2.3.Cursurile sunt recunoscute in spatiul Uniunii Europene. Certificatele de Absolvire sunt tiparite de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, au regimul actelor de studii, fiind cu recunoastere nationala.

ACUM SI IN BUCURESTI SI CLUJ!
Incepand cu data de 8 Iunie 2015, UNAI organizeaza serii de Cursuri AGENTI Imobiliari in cele 3 centre regionale : BUCURESTI, BACAU si CLUJ.

CALENDAR CURSURI:
Te poti inscrie la urmatoarele cursuri care se vor desfasura dupa urmatorul program:

Curs Calificare Agent Imobiliar – 27 februarie 2015 – BACAU
Curs Calificare Agent Imobiliar – 8 Iunie 2015 – BUCURESTI
Curs Initiere Agent Imobiliar – 8 Iunie 2015 – BUCURESTI

CONTACT – Departament Cursuri:
Persoana contact: Oana Bolea
Telefon: 0753.539.539

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *