Membri


Calitatea de membru al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare – UNAI poate fi dobandita de orice Agent Imobiliar, Administrator / Angajat al unei Agentii Imobiliare  sau Asociat Vanzari/ Partener al unei Agentii Imobiliare membre UNAI.

Obs: Agentul Imobiliar ce doreste sa devina Membru UNAI va trebui sa prezinte in momentul solicitarii inscrierii o adeverinta din care sa reiasa calitatea acestuia in cadrul agentiei imobiliare membre( manager, angajat, asociat vanzari sau partener).

In situatia in care cererea de inscriere in UNAI va fi aprobata de Consiliul Director solicitantul va dobandi calitatea de Membru UNAI si va trebui:

  • sa respecte principiile si valorile reale ale comunitatii imobiliare si ale comertului in general, Statutul, Codul Etic si Regulamentul de Disciplina al UNAI precum si alte norme si decizii emise de conducerea Asociatiei;
  • sa indeplineasca conditiile prevazute in Statutul UNAI cu privire absolvirea unui curs de Perfectionare si/sau Calificare in profesia de Agent Imobiliar , respectand prevederile Ordonantei nr. 3/2000 privind Organizarea activitatii agentilor imobiliari  conform Art.1, Art.3.b), Art. 5. (1) , cat si  prevederile Standardului Imobiliar European SR EN 15733 „Servicii ale agentilor imobiliari. Cerinte referitoare la prestarea serviciilor agentilor imobiliari adoptat la Bruxelles in noiembrie 2009 si avizat ASRO – Asociatia de Standardizare din Romania in iunie 2010.
  • sa actioneze pentru indeplinirea obiectivelor asociatiei cu respectarea stricta a legilor;
  • sa pastreze confidentialitatea asupra informatiilor de uz intern ale Asociatiei
  • sa achite cotizatia de membru in termenele stabilite si sa nu aduca atingere intereselor si imaginii Uniunii.

NOTA: Agentii Imobiliari membri UNAI sunt obligati ca la data inscrierii in Asociatie sa prezinte dovada inscrierii sau a absolvirii unui curs de Perfectionare si/sau Calificare de Agent Imobiliar(Broker).

deveniti-membru-unai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *